sábado. 20.04.2024
Sarreaus

NOTICIAS A LIMIA | Sarreaus celebra un magosto moi caseiro

En Sarreaus deron boa conta do magosto este mediodía. A Escola Rural de Saúde da Limia organizou hoxe a festa, na que colaboraron as Rebulideiras para poñer o seu toque gastronómico. O menú, do máis caseiro, contou cunha fornada de pan do día e ata se preparou empanada, logo xa viría a tortilla de pataca e o lacón con grelos e chourizos, para rematar con postres variados e as castañas que non podían faltar.

 

Máis dunha vintena de persoas se deron cita no magosto convocado no forno de Sarreaus, na que xa se anunciaba que habería moita troula. Ademais, os asistentes podían levar algún premio grazas ós sorteos que tiñan preparados.

Veciños de Sarreaus que participaron no magosto da Escola de Saúde Rural da Limia. | FOTO: Noelia Caseiro.
1 / 21

FOTOS: Noelia Caseiro.

_DSC7901_Easy-Resize.com
2 / 21

A abundancia neste magosto deixaba claro que ninguén quedaría con fame.

_DSC7903_Easy-Resize.com
3 / 21
_DSC7904_Easy-Resize.com
4 / 21
_DSC7907_Easy-Resize.com
5 / 21
_DSC7906_Easy-Resize.com
6 / 21
_DSC7909_Easy-Resize.com
7 / 21
_DSC7926_Easy-Resize.com
8 / 21

As cociñeiras da xornada.

_DSC7923_Easy-Resize.com
9 / 21
_DSC7943_Easy-Resize.com
10 / 21
_DSC7940_Easy-Resize.com
11 / 21
_DSC7919_Easy-Resize.com
12 / 21

As castañas puxéronse a punto.

_DSC7915_Easy-Resize.com
13 / 21
_DSC7937_Easy-Resize.com
14 / 21
_DSC7935_Easy-Resize.com
15 / 21

Os chourizos acompañaron ó lacón con grelos.

_DSC7916_Easy-Resize.com
16 / 21

Este magosto tivo unha invitada especial.

_DSC7913_Easy-Resize.com
17 / 21
_DSC7931_Easy-Resize.com
18 / 21
IMG_20221108_140237_Easy-Resize.com
19 / 21
_DSC7925_Easy-Resize.com
20 / 21
_DSC7910_Easy-Resize.com
21 / 21

O pan acabado de saír do forno.

NOTICIAS A LIMIA | Sarreaus celebra un magosto moi caseiro